Forum

Mam problem (Tofik)
Jedna mała poprawka. O jedno zero za dużo przy dwuletnim leczenie góry. 5170 zł a nie 51700 :)
(więcej...)

3
tyłozgryz a aparat stały (Danuta)
Mam syna 16 lat, który ma tyłozgryz (nie będę wyjaśniać co to znaczy). Mam pytanie do orientujących się w temacie. Czy taka wda jest możliwa do wyleczenia aparatem stałym. Proszę o odpowiedź!
(więcej...)

1
Aparta ortodontyczny (Wiesława)
U mojego dziecka stwierdzono ostatnio problem z zgryzem. Zostałam Poinformowana o konieczności noszenia przez moje dziecko aparatu ortodontycznego. Związku z tym mam pytanie jaki jest koszt takiego aparatu i na jaki czas jest on zakładany. Proszę o informacje . Pozdrawiam
(więcej...)

1
jaka pasta przy aparacie (Delfina)
Od niedawna mam na górze założony aparat stały, chciałabym wiedzieć czy przy aparatach trzeba stosować jakieś specjalne pasty?
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej lata: szybowiec czy kowadło?

kompedium_neurologii.jpgzakazenia_w_poloznictwie_i_ginekologii.jpgantiologia.gifporadnik_7.jpgnadcisnie_8.jpgendokrynologia_polska_4.jpg

• Forum
    • Jedna mała poprawka. O jedno zero za dużo przy dwuletnim leczenie góry. 5170 zł a nie 51700 :)...(więcej)
    • Mam syna 16 lat, który ma tyłozgryz (nie będę wyjaśniać co to znaczy). Mam pytanie do orientujących się w temacie. Czy taka wda jest możliwa do wyleczenia aparatem stałym. Proszę o odpowied...(więcej)
    • U mojego dziecka stwierdzono ostatnio problem z zgryzem. Zostałam Poinformowana o konieczności noszenia przez moje dziecko aparatu ortodontycznego. Związku z tym mam pytanie jaki jest koszt takiego...(więcej)
    • Od niedawna mam na górze założony aparat stały, chciałabym wiedzieć czy przy aparatach trzeba stosować jakieś specjalne pasty?...(więcej)