Forum -> tyłozgryz a aparat stały

Tytuł:tyłozgryz a aparat stały
Autor:Danuta
8.9.2011, 15:38
Mam syna 16 lat, który ma tyłozgryz (nie będę wyjaśniać co to znaczy). Mam pytanie do orientujących się w temacie. Czy taka wda jest możliwa do wyleczenia aparatem stałym. Proszę o odpowiedź!

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?

kompedium_neurologii.jpgzakazenia_w_poloznictwie_i_ginekologii.jpgantiologia.gifporadnik_7.jpgnadcisnie_8.jpgendokrynologia_polska_4.jpg

• Forum
    • Jedna mała poprawka. O jedno zero za dużo przy dwuletnim leczenie góry. 5170 zł a nie 51700 :)...(więcej)
    • Mam syna 16 lat, który ma tyłozgryz (nie będę wyjaśniać co to znaczy). Mam pytanie do orientujących się w temacie. Czy taka wda jest możliwa do wyleczenia aparatem stałym. Proszę o odpowied...(więcej)
    • U mojego dziecka stwierdzono ostatnio problem z zgryzem. Zostałam Poinformowana o konieczności noszenia przez moje dziecko aparatu ortodontycznego. Związku z tym mam pytanie jaki jest koszt takiego...(więcej)
    • Od niedawna mam na górze założony aparat stały, chciałabym wiedzieć czy przy aparatach trzeba stosować jakieś specjalne pasty?...(więcej)